Messageboard

You are not logged in.

#1 Sun 1st Oct 06 18:03

GoldCoin
Newbie
Registered: Sun 1st Oct 06
Posts: 2

PCTV 110i - No Sound

I bought it a week ago and still can't get the sound to work.
I've tried everything.... updated my drivers, re-installed the software and still there is no sound, only picture.

You guys are my last hope before i'm throwing this tv-card to the trash.

My card has anthena connector, S-Video, and FM radio.
This is how i set it up :

I've connected the digital converter (in case i'm not saying it right...it's the device of the cables company) to my tv-card with an S-Video cable.
The tv-card itself is connected with internal audio cable directly to my on-board sound card (Realtek AC97).
I can see and record picture with no problem, but got no sound at all!
The sound is working fine with other applications, like mp3 etc...

Does anyone have any idea of how to get this think work?

Thanks.

Offline

#2 Sun 1st Oct 06 18:45

Chris.Day
Guru
From: UK
Registered: Tue 12th Nov 02
Posts: 639

Re: PCTV 110i - No Sound

Hi,
Do you have AUX/CD-In (or whatever the internal input is called) unmuted in the Windows Volume Control?

Offline

#3 Sun 1st Oct 06 20:06

GoldCoin
Newbie
Registered: Sun 1st Oct 06
Posts: 2

Re: PCTV 110i - No Sound

Yes i'm always check that nothing is muted.

Offline

#4 Wed 11th Jun 08 19:12

wonderer
Newbie
Registered: Wed 11th Jun 08
Posts: 1

Re: PCTV 110i - No Sound

Hello, I am also facing the same problem, I have jacked in the cd/in port of s/card. TV sound occurs(with problem sometimes), but recording materials have no sound whatsoever......solution plsss..

Offline

Board footer

Powered by FluxBB